Nieuwsbrief

Zoeken

Voordelen

9 redenen om met Copymate te werken.

1. Verhoogt uw Google-ranking

1. Verhoogt uw Google-ranking

Wij schrijven teksten die uw website naar boven stuwen in de zoekmachines. SEO writing noemen we dat. Dé specialiteit van Copymate.

2. Copymate schrijft graag

Wij schrijven graag teksten. En wat iemand graag doet, doet hij meestal goed. Ook onze klanten vinden dat.

3. Meerdere copywriters

3. Meerdere copywriters

Copymate werkt met meerdere copywriters. Zo kunnen wij meerdere opdrachten tegelijk aan. Makkelijk ook bij grote projecten waaraan wij samenwerken.

4. Sterk inlevingsvermogen

Copymate leeft zich heel snel en heel sterk in uw bedrijfssituatie in. Wij onderscheiden snel de hoofdzaak en leggen steeds de juiste accenten.

5. Copymate denkt mee met u

Copymate denkt mee met uw bedrijf. Als buitenstaander bekijken wij de dingen soms vanuit een andere invalshoek. Onze praktische ervaring is een sterke troef.

6. Heldere teksten

6. Heldere teksten

Copymate schrijft heldere teksten voor alle doeleinden. Wij gebruiken eenvoudige taal die voor iedereen verstaanbaar is.

7. Kennis van marketing

Copymate komt vaak in bedrijven en houdt zo een klare kijk op de laatste trends rond marketing. Via publicaties en trainingen houden wij de vinger aan de marketingpols.

8. Jarenlange ervaring

8. Jarenlange ervaring

Copymate heeft 20 jaar ervaring op gebied van taal, zowel in redactioneel werk als in creatieve marketing. Die ervaring kweekt en schept vertrouwen.

9. Copymate schrijft foutloos

9. Copymate schrijft foutloos

Copymate heeft ruime ervaring met taal. In 2000 stelden wij het groot Nederlands dictee voor JCI Belgium op. Met groot succes overigens.