Nieuwsbrief

Zoeken

SEO copywriting

Uw website optimaliseren voor het web: SEO of Search Engine Optimization of Zoekmachineoptimalisatie.

Wat is SEO?
SEO of zoekmachineoptimalisatie is een vorm van onlinemarketing met de bedoeling om meer relevante bezoekers en conversies op uw website te krijgen. Dit kunt u doen door de kwaliteit en de inhoud van uw webpagina's te verbeteren.

Zoekmachines
Het is belangrijk om uw website te gaan schrijven in functie van de zoekmachines zoals Google, Yahoo, Altavista, MSN,... De beste manier van optimalisatie van een website is het schrijven van hoogwaardige content, zowel kwalitatief als kwantitatief, in combinatie met een doordachte websitestructuur. Zoekmachines gaan op zoek naar de beste inhoud voor de bezoekers. Objectieve inhoud is dus van levensbelang voor uw bedrijf. Als u uw website goed bovenaan de ranking van de zoekmachines wil, dan moet u in de eerste plaats veel informatie over uw producten of diensten schrijven.

Zoekmachines houden rekening met
• de densiteit of dichtheid van uw zoekwoorden (keyword density)
• titels op verschillende niveaus (title tags)
• juist gebruik van headers

Onlinemarketing
Zoekmachine-optimalisatie is een relatief goedkope manier om geïnteresseerde bezoekers en dus potentiële klanten naar uw website te lokken. Het zijn een pak maatregelen die uw website omhoog stuwen in de ranking van de zoekmachines. Het zijn technieken die u zelf kunt toepassen als u er de nodige tijd insteekt. Het doel is om zoveel mogelijk geïnteresseerde mensen naar uw website te leiden. De interessante en objectieve informatie die u hen aanbiedt op uw site, moet hen overtuigen om daadwerkelijk tot aankoop over te gaan.

SEO copywriting
SEO is aan een sterke opmars bezig. Het zijn technieken die u zelf kunt toepassen als u er voldoende tijd insteekt. Zorg ervoor dat uw website dynamisch is en blijft. Regelmatig de teksten op uw webpagina's opfrissen en af en toe een nieuwe foto doen wonderen.

Specialiteit
SEO copywriting is de specialiteit van Copymate. Via doorgedreven zelfstudie en opleidingen blijven wij op de hoogte van de laatste trends in SEO land. Goed voor ons én onze klanten!
Terug naar aanbod...