Nieuwsbrief

Zoeken

Aanbod

Content is van goudwaarde voor uw bedrijf!

Content of inhoud is de toekomst. Uw klanten verdienen goed geschreven teksten. En ook u en uw bedrijf varen er wel bij. Want goede teksten worden gelezen en overtuigen uw bezoeker of mogelijke klant. Copymate biedt die content!

 

Websites

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Hij moet aantrekkelijk ogen en sprankelende teksten bevatten. Goede tekst overtuigt de mensen en trekt hen over de streep om van uw diensten gebruik te maken of uw producten te kopen.

Lees meer over websites...

Digitale nieuwsbrieven

Met een digitale nieuwsbrief behoudt u een goed contact met uw klanten. U kondigt acties aan en vertelt uw klanten over uw laatste realisaties. Een digitale nieuwsbrief zorgt ervoor dat uw klanten uw bedrijf niet vergeten. 

Lees meer over nieuwsbrieven...

Drukwerk

Een traditionele mailing of brochure is ook nog altijd een krachtig commercieel wapen. Uw drukwerk moet dan wel in het oog springen met sterke beelden en bruisende teksten die aanzetten tot actie.

Lees meer over drukwerk...

Audiodescriptie

Audiodescriptie is een systeem dat blinden en slechtzienden toelaat om op een comfortabele manier naar een film te 'kijken'. Tussen de filmdialogen door vertelt een stem wat er in beeld gebeurt.

Lees meer over audiodescriptie...